Mail en WIN

Bij de omroep van, voor en door Bornenaren kun je ook de komende tijd prachtige prijzen winnen. Het enige wat je hoeft te doen is jouw favoriete plaat mailen naar info@radioborghende.nl en wie weet win jij een prachtige prijs.

Op 4 februari a.s. wordt bekend gemaakt wie de winnaar is van de Bestron steelstofzuiger t.w.v. 99 euro. Deze prijs is beschikbaar gesteld door Plentyparts.

Ben je niet de winnaar van deze moderne stofzuiger, niet getreurd, je kunt vanaf 4 februari met je favoriete plaat een waardebon van 100 euro winnen. Deze waardebon is beschikbaar gesteld door Brama 2-wielers
2 geweldige prijzen van onze Bornse ondernemers. Mail je favoriete plaat naar info@radioborghende.nl en WIN. Naast de kans op een geweldige prijs, maak je ook nog kans op een plekje op de “Borghende Dobbelsteen”.

Deze maand vieren we het 1 jarig bestaan van Radioborghende.nl en jij als luisteraar kunt dit mee vieren door misschien wel een prijs te winnen.

Blijf genieten van de programma’s van HET lokale radiostation van de gemeente Borne. Radioborghende.nl met info uit en over de gemeente Borne en de muziek voor alle leeftijden, de muziek waar je blij van wordt. DE omroep van, voor en door Bornenaren.
Luister via onze stream op de site https://radioborghende.nl
stofzuiger

Geplaatst in Borns nieuws
Tags: , ,
2 reacties op “Mail en WIN
  1. Laura van der Weide schreef:

    Ohhh super leuk!!! Wie weet ben ik de #luckyone straks! ☀ Ik ga duimen in ieder geval hihi #fingerscrossed Groetjes Laura

  2. Marina schreef:

    Supergave actie! Zou stofzuigen dan toch weer leuk worden? Meegedaan en nu maar duimen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*