Borns nieuws

Borghende Nieuws

 • Hollands op zijn Best is terug

  24 oktober 2017

  hollandsopzijnbest

  Hollands op zijn Best is een programma ter behoud van het Nederlandstalige lied dat gepresenteerd wordt door Ismaël Hiemstra. Luister naar interviews met bekende en minder bekende Nederlandse en Vlaamse artiesten, afgewisseld met bekende Nederlandstalige muziek. Iedere dinsdagavond van 20:00 tot 22:00 uur

  Lees verder →
 • Nieuw programma voor de ouderen: “Het Grijze Verleden”……

  23 oktober 2017

  Internetradio Borgende presenteert een nieuw radioprogramma speciaal gemaakt voor de senioren: “Het Grijze Verleden”.

  Het programma biedt de luisteraars een uurtje lang muzikale herinneringen ophalen uit de jaren 50 en 60. Maar ook onverwachte fragmenten uit TV-series en andere televisieprogramma’s van toen en radio- en televisiereclamespots uit die tijd kunnen zomaar langskomen.

  Dat wordt luisteren!

  Zaterdag: 9.00 – 10.00 uur (herhalingen op zondagmiddag om 16.00 uur en op woensdagavond om 19.00 uur)

  Lees verder →
 • Superschijf: U2 – Bad (speciaal voor Jan)

  11 oktober 2017

  u2

  Jan, deze is speciaal voor jou! Omdat je dit zo ontzettend gave muziek vindt.

  Lees verder →
 • Jan Zoomer medeoprichter van Radio Borghende overleden

  9 oktober 2017

  DJ Jan Zoomer

  Na een kort maar hevig ziekbed hebben we één van de motoren en medeoprichter van Radio Borghende verloren. Al vele jaren verzorgde Jan Zoomer vol passie de Music Machine, de dobbelsteen en nam hij vele taken op zich.

  We willen de familie van Jan sterkte wensen met de verwerking van hun verlies en zullen de aanwezigheid van Jan enorm gaan missen. Met plezier denken we terug aan alles wat Jan voor Radio Borghende heeft betekend.

  Er is gelegenheid om afscheid te nemen van Jan en de familie te condoleren op woensdag 11 oktober van 19:00 tot 19:30 in Het Uitvaarthuys aan de stationsstraat 9 te Borne

  Lees verder →
 • Superschijf: NICK & SIMON ‘ZING!’ MET JAYH

  2 oktober 2017

  Nick en Simon ft Jayh - Zing!
  De officiële single Zing! bevat een samenwerking met zanger Jayh en is geproduceerd door niemand minder dan hit producer Jack $hirak (o.a. Lil Kleine, Ronnie Flex). De videoclip die voor de track is geschoten is geregisseerd door Paperclips Media (o.a. Broederliefde, Ali B, Jayh)

  Lees verder →


4 reacties op “Borns nieuws
 1. Henk Assink schreef:

  Het ziet er mooi uit!!!!!! geluid is ook goed hoor.
  Ga zo door.

  Gr Henk

 2. Paul Cohn schreef:

  U stelt dat het onderzoek naar de luchtkwaliteit in Borne is gedaan door …”een gerenommeerd bureau”… Waar baseert u die kwalificatie op?

 3. Martin Thiehatten schreef:

  //////////////////////////////////////PERSBERICHT/////////////////////////////////////////////

  Ontdek met een gids de mooiste plekjes in historisch Oud-Borne

  Elke week in Juli en augustus kunt u een rondleiding in Oud Borne of een beklimming van de toren van de Oude Kerk meemaken.

  U hoeft zich voor deze rondleidingen niet van te voren aan te melden. De historische rondleiding is op woensdag en op zondag. Daarvoor moet u zich om 14.00 uur melden op het Dorsetplein. De gids staat dan al op u te wachten. De kosten bedragen € 5 per persoon. De rondleiding duurt ca. 1,5 uur. Na afloop van de wandeling kunt u in het Bussemakerhuis terecht voor koffie/thee. De wandeling wordt gemaakt door een gids, die vele bijzonderheden laat zien en verhalen en anekdotes vertelt over de rijke historie van Borne. Ook laat de gids u het fraaie interieur van de kerken in Oud Borne zien.

  De beklimming van de oude toren is op zaterdagmiddag vanaf 14.00 uur t/m 18.00 uur. Vanaf 17.00 uur kunt u het zgn. beieren bijwonen.
  U kunt zich melden bij de ingang van de toren bij de Oude Kerk.
  Een gids neemt u mee de toren in.
  In de oude toren neemt u o.a. een kijkje op de gewelven van de oude kerk die prachtig is uitgelicht. Wij nemen u mee naar de klokkenstoel met de klokken van de Oude Kerk en er is een tentoonstelling ingericht van de bouwhistorie van de kerk.
  (De kosten bedragen € 5,- per persoon, inclusief een kopje koffie/thee bij het Bussemakerhuis).

  Het is altijd mogelijk een groepsrondleiding op afspraak te doen. Boeken kan bij André Muller. Tel: 074-2663082, via de website http://www.gidsenoudborne.nl of via de VVV.

  /////////////////////////////////////////////einde persbericht//////////////////////////////////

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*